Welcome, Friend!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

advertisement

Quick Start Forum Video Tutorial

    Forum-Tutorial-Screenshot
Protect anonymity
We strongly suggest that members do not include their email addresses. Once that is published , your email address is available to anyone on the internet , including hackers.

Notice
All discussions and comments that contain an external URL will be automatically moved to the spam queue. No external URL pointing to a medical web site is permitted. Forum rules also indicate that you need prior moderator approval. If you are going to post an external URL, contact one of the moderators to get their approval.
There are no medical professionals on this forum side of the site. Therefore, no one is capable or permitted to provide any type of medical advice.
This includes any analysis, interpretation, or advice based on any diagnostic test

The main site has all the formal medical articles and videos for you to research on.
advertisement

Nevro SCS Was Working, Now Not After Rough Ride

Anyone have a situation where a fall or a rough boat ride made your SCS to stop working?  Was pain free and got caught in some bad seas. Just like after the trial, the pain took about a week to come back full force.  All diagnostic tests and Xray's on the SCS were fine. They upped the ampage but it isnt working.  Logically because the pain came back on the same time line as the trial afternthe boat ride. I think there is something broken?  Any suggestions?  They want to keep trying different settings but I doubt it makes a difference. Trama caused the SCS to stop working so why would changing the settings make any difference?

Thank you. 

advertisement
Sign In or Register to comment.